Βαθμολογία

Παρελθόν από την ΑΣΑ ο Σκούπρας

Μόλις λίγες μέρες διήρκεσε η συνεργασία της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Κώστα Σκούπρα, που δεν πρόλαβε φυσικά να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» σε επίσημο παιχνίδι. Η απόκτηση του 27χρονου αμυντικού ανακοινώθηκε την 1η Σεπτεμβρίου και την Τρίτη (8/9) γνωστοποιήθηκε το «διαζύγιο» των δύο πλευρών. Την αποχώρησή του επεδίωξε ο ίδιος ο Σκούπρας, ο οποίος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους καταθέτοντας το σχετικό αίτημα.

Οι διοικούντες, σεβόμενοι τους προσωπικούς λόγους, το έκανε δεκτό και έλυσε τη συνεργασία με τον 27χρονο παίκτη, στον οποίο ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για το μέλλον του.

Η ανακοίνωση: «Η Αναγέννηση γνωστοποιεί ότι λύνεται η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Σκούπρα που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου στα πλαίσια του αγωνιστικού σχεδιασμού της ομάδας μας.

Ο ποδοσφαιριστής μετά από συζήτηση που έγινε με τον πρόεδρο και τον προπονητή, επικαλέστηκε σοβαρούς προσωπικούς λόγους που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει σε επαγγελματικό επίπεδο την καριέρα του.

Η συνεργασία μας έστω στο λίγο διάστημα που διήρκησε ήταν άψογη, δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα οικονομικής ή άλλης φύσης και η λόγοι που οδηγούν στη λύση της είναι προσωπικοί και απολύτως σεβαστοί φυσικά από την ομάδα μας.

Ευχόμαστε στον Κώστα ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ».