Βαθμολογία

Δεν ξεχνάει τον Σκόκο

Στο παρασκήνιο παραμένει η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο για την ΑΕΚ, η οποία αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει τις επαφές για να επιστρέψει τον ερχόμενο Γενάρη ο Αργεντινός άσος στην ομάδα. 

Το όνομα του Νάτσο Σκόκο «έπαιξε» έντονα το καλοκαίρι που μας πέρασε. 

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παραμένει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα νέο γύρο συζητήσεων με στόχο την απόκτησή του. 

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρουσιάζεται, σύμφωνα με τη SportDay, να βρίσκεται συνεχώς σε επαφή με διάφορους μάνατζερ, παρότι εδώ και μερικές ημέρες έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος και φαίνεται πως βάζει τις βάσεις για την αντίστοιχη του Ιανουαρίου. 

Ψηλά στη σχετική λίστα φαίνεται πως παραμένει η περίπτωση του Νάτσο Σκόκο, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ελπίζουν ότι το χειμώνα τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά και θα μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό άσο. 

Οι συζητήσεις αναμένεται να ενταθούν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος στην Αργεντινή, δηλαδή μετά τις 8 Νοεμβρίου, και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ φέρεται να «τσεκάρει» ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί από χώρες όπως η Σουηδία, η Δανία και η Ρωσία, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν τον προσεχή Δεκέμβριο.