Βαθμολογία

Άγνοια για Αναστασίου και Σταντάρ

Πλήρη άγνοια δηλώνουν στον Παναθηναϊκό για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί πως η Σταντάρ Λιέγης προσέγγισε τον Γιάννη Αναστασίου και του έκανε διερευνητική πρόταση. 

Βελγικά δημοσιεύματα αποκάλυψαν χθες πως η Σταντάρ Λιέγης ήρθε σε επαφή με τον Γιάννη Αναστασίου, στον οποίο έκανε διερευνητική κρούση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Σλάβολιουμπ Μούσλιν. 

Στον Παναθηναϊκό δηλώνουν πλήρη άγνοια για το ενδιαφέρον του βελγικού συλλόγου για τον Έλληνα τεχνικό και υποστήριζαν ότι δεν είχαν καμία επαφή για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοια περίοδο πέρσι η Γκενκ είχε επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον 42χρονο προπονητή, ο οποίος είχε ενημερώσει σχετικά προσωπικά τον Γιάννη Αναστασίου και είχε απορρίψει την πρόταση της συγκεκριμένης ομάδας. 

Η διαφορά φέτος είναι ότι ο Αναστασίου δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 και εξακολουθεί να απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης, αν και η ομάδα αποκλείστηκε νωρίς από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.