Βαθμολογία

Χότζον: «Με αλλαγές, αλλά για τη νίκη»

Ο Ρόι Χότζον δεν θέλησε για ακόμη μία φορά να αποκαλύψει αυτούς που θα αγωνιστούν κόντρα στην Ελβετία για τα προκριματικά του Euro 2016, ωστόσο ανέφερε πως θα παρατάξει μια διαφορετική ενδεκάδα σε σύγκριση με αυτή που είχε επιλέξει απέναντι στο Σαν Μαρίνο. Για τον Άγγλο τεχνικό στόχος -ακόμη και έτσι- είναι η νίκη.

«Κατά την διάρκεια των προκριματικών όταν σας μιλάω εγώ και ο Γουέιν (Ρούνεϊ) ξέρουμε την ομάδα, οι παίκτες ξέρουν ποιοι θα παίξουν, αλλά δεν την ανακοινώνω και δεν βλέπω κάποιον λόγο για να το κάνω τώρα. Το μόνο που θα σας πω είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές. Παίρνουμε πολύ σοβαρά το ματς και θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί με νίκη» δήλωσε αρχικά και προσέθεσε για τον Ρούνεϊ:

«Το ρεκόρ του Ρούνεϊ μιλάει από μόνο του. Δεν ξέρω εάν οι συγκρίσεις είναι κάτι καλό. Έχει έναν καλό αριθμό τερμάτων και ποιος ξέρει πόσα ματς θα παίξει ακόμη και πόσο θα σκοράρει σε αυτά. Πάντα μου αφήνει την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεται για τα γκολ και για τους τίτλους στις εφημερίδες, αλλά αυτή του να παίξει για την ομάδα. Γι΄ αυτό και τον εκτιμώ πάρα πολύ».