Βαθμολογία

Ιντέγε: «Ναι, ξέρω παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ που δίνουν λεφτά σε μάγους»

Τεράστια χρηματικά ποσά δίνουν οι αφρικανοί ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ σε «μάγους» για να ξορκίσουν τα «δαιμόνια» αναφέρει η SUN. Ο Ιντέγε Μπράουν παραδέχεται την ύπαρξη του προβλήματος αυτού. 

Χρηματικά ποσά και μάλιστα, μεγάλα, σπαταλούν οι αφρικανοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ σε μάγους για να ξορκίσουν τα δαιμόνια και να έχουν καλή παρουσία στα παιχνίδια που αγωνίζονται. 

Η βρετανική, SUN, αποκαλύπτει πτυχές που δεν γνωρίζαμε από ένα ζήτημα το οποίο φαινόταν να υπάρχει αλλά ποτέ κανείς δεν είχε φανταστεί ότι έχει τέτοιες διαστάσεις. 

Βάσει των όσων αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδα μεγάλοι αστέρες της πρώτης κατηγορίας της Αγγλίας δεν διστάζουν να ταξιδέψουν μέχρι την Δυτική Αφρική για να βρουν τους μάγους της φυλής «JUJU» και να τους «χρησιμοποιήσου» για βγάλουν από πάνω τους «κατάρες» ή κακοτυχία που έχουν, ειδικότερα όταν είναι τραυματίες. 

Ο παίκτης του Ολυμπιακού πια, Ιντέγε Μπράουν μιλά στην βρετανική SUN και παραδέχεται: 

«Ξέρω ποδοσφαιριστές που έχουν μπλέξει με τους άνδρες της φυλής Juju και δεν μπορούν να ξεφύγουν. Είναι παγίδα. Μπορεί να επωφελούνται στην αρχή, όμως στη συνέχεια πληρώνουν περιουσίες ολόκληρες. Έχουν τεράστια επιρροή πάνω τους οι μάγοι αυτής της φυλής». 

Στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενούνται δηλώσεις μιας γυναίκας ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει «μπλέξει» με αυτό… 

«Για ορισμένους παίκτες, οι άνδρες της φυλής Juju είναι πιο σημαντικοί από τον προπονητή τους. Ένας από αυτούς είχε πει στον άνδρα μου να σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο. Αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο χωριό του πολλές φορές για να... καθαριστεί από τις αμαρτίες. Του ζήτησε μέχρι και να κάνει θυσίες με ζώα! Πολλοί από αυτούς τους μάγους ζουν σε επαύλεις και κάνουν βόλτες με τζιπ. Οι πραγματικοί όμως που μένουν στην Αφρική, ζουν χωρίς νερό και ηλεκτρισμό», είπε. 

Άξιο αναφοράς είναι και μια ιστορία που υπάρχει στο ρεπορτάζ… 

«Πριν από αγώνα αγγλικής ομάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ένας άνδρας της φυλής αυτής εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο της αποστολής και τους απείλησε πως αν δεν του δώσουν 80.0000 ευρώ θα έχαναν το παιχνίδι. Ο αρχηγός της ομάδας τον έδιωξε παρά τα... παρακάλια των Αφρικανών συμπαικτών του. Τελικά ο μάγος επιβεβαιώθηκε, μιας και ο σύλλογος έχασε το κρίσιμο ματς με λάθη του... αρχηγού!».