Βαθμολογία

Με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ ο Μάνταλος

Αντίστροφα για την επάνοδό του μετράει ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. 

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός δεν κρατιέται για να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της «Ένωσης», όμως πολύ δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ. 

Ο λόγος είναι ότι ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλει να ρισκάρει ενδεχόμενο τραυματισμό του διεθνούς άσου, ο οποίος επανέρχεται μετά τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί στον επαναληπτικό του περσινού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. 

Ο Μάνταλος δύσκολα θα παίξει με τον ΠΑΣ, εκτός και αν έχει σκορ ασφαλείας ο «Δικέφαλος» και θα γίνει ό,τι έγινε με τον Μπουανανότε, και πλέον αναμένεται να παίξει στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας που θα γίνει μεσοβδόμαδα μετά τις εκλογές. 

Ο παίκτης έχει στη διάθεσή του δύο εβδομάδες για να δουλέψει πιο πολύ με την ομάδα και να προετοιμαστεί κατάλληλα για να τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Δέλλα.