Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα: «Όνειρό μας η Ευρώπη»

Άλλη τακτική έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τον τελευταίο καιρό ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος φροντίζει να απαντάει με τον δικό του τρόπο σε δημοσιεύματα που τον ενοχλούν. Αυτή τη φορά ήταν ηλεκτρονικό μέσο αυτό που συγκέντρωσε τα πυρά των Γιαννιωτών για την κριτική που ασκήθηκε στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς για ακόμη μια φορά είμαστε αναγκασμένοι να βγούμε και να απαντήσουμε σε δημοσιεύματα. Δημοσιεύματα που δεν ξέρουμε τι σκοπό έχουν, αλλά που πιστεύουμε πως καλοπροαίρετα δεν είναι.

Ναι, αν θέλετε να ρίξετε ευθύνες για «αστοχίες» στη διοίκηση, όπως ο κ. Μοιρώτσος του gazzetta.gr αναφέρει, θα τις αναλάβουμε. Ο κ. Χριστοβασίλης το έχει πράξει ήδη. Μην ξεχνάμε όμως ότι ο κ. Πετράκης «ευστοχία» του ίδιου ανθρώπου είναι.

Ναι, ο κ. Πετράκης είναι ο άρχοντας των αποδυτηρίων του ΠΑΣ. Να είστε όμως σίγουροι ότι πρώτος ο κ. Χριστοβασίλης το εκτιμά και το απολαμβάνει αυτό.

Ναι, ο κ. Πετράκης και οι συνεργάτες του μπορούν να κερδίσουν όλους τους «μεγάλους» χωρίς τους ακριβοπληρωμένους superstars άλλων συλλόγων. Το έκαναν πέρυσι, θα το προσπαθήσουν και φέτος.

Αν και ο κ. Μοιρώτσος πλάθει ατάκες, διαλόγους και πάσης φύσης σενάρια, έχει απόλυτο δίκιο σε ένα πράγμα: «Με αυτούς θα πορευτούμε. Γιατί αυτοί είναι οι καλύτεροι». Κι όσοι φοράν τη φανέλα του ΠΑΣ των πενήντα χρόνων ιστορίας το αξίζουν.

Ξέρετε ποιος είναι ο φετινός στόχος κ. Μοιρώτσο; Προφανώς δεν ξέρετε γιατί κανείς από εμάς δεν σας έχει μιλήσει σχετικά. Στόχος μας είναι άλλη μια όμορφη ιστορία στο βιβλίο του ΠΑΣ.

Όνειρο μας θα είναι πάντα η Ευρώπη. Αυτό κανείς δε μπορεί να μας το κλέψει. Κι εμείς, η Διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ και ο κόσμος όλης της Ηπείρου θα το κυνηγήσουμε και φέτος. Κόντρα σε όλους και όλα».