Βαθμολογία

«Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί»

Δύσκολο χαρακτήρισε το νέο πρωτάθλημα της Football League ο κόουτς της Κέρκυρας, Άγγελος Διγκόζης. Υψηλός θα είναι ο βαθμός δυσκολίας στο νέο πρωτάθλημα της Football League σύμφωνα με τον Άγγελο Διγκόζη. Ο τεχνικός της Κέρκυρας υπογράμμισε με δηλώσεις του στο flnews.gr πως συμμετέχουν ποιοτικές ομάδες και παραδοσιακές δυνάμεις, κάτι που δεν μπορεί να αφήσει περιθώρια για συζητήσεις με ξεκάθαρα φαβορί για την άνοδο.

«Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με καλές ομάδες και παραδοσιακές δυνάμεις» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Το γεγονός πως πλέον δεν υπάρχουν δυο όμιλοι προσθέτει έναν παραπάνω βαθμό δυσκολίας. Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πιο δύσκολο. Θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί υπάρχουν πολλές και καλές ομάδες. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ξεκάθαρα φαβορί για την άνοδο. Όλες οι ομάδες έχουν ποιοτικά ρόστερ».

Σχετικά με τις κινήσεις της Κέρκυρας στην μεταγραφική αγορά σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε συνεχείς συζητήσεις με τον πρόεδρο. Όπου δούμε κενά θα προσπαθήσουμε να τα συμπληρώσουμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα. Ο χρόνος είναι περιορισμένος αλλά αν υπάρξει κάποια καλή περίπτωση ο πρόεδρος θεωρώ πως θα κάνει αυτό που πρέπει».

Όσο για τα επόμενα φιλικά των Φαιάκων ανέφερε: «Είμαστε σε αναζήτηση αντιπάλων για φιλικά τις επόμενες μέρες. Μιλάμε με αρκετές ομάδες αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».