Βαθμολογία

Ρούνεϊ: «Θα αντάλλαζα τα γκολ με την κατάκτηση του Euro»

Την έντονη επιθυμία του για μια σπουδαία διάκριση με την εθνική ομάδα της Αγγλίας εξέφρασε για ακόμα μία φορά ο Γουέιν Ρούνεϊ, λέγοντας πως τα αντάλλαζε τα 49 γκολ που έχει πετύχει έως τώρα στα «τρία λιοντάρια», με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε φυσικά και στην ισοφάριση του ρεκόρ του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, τόνισε πως αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο να τον ξεπεράσει μπροστά στο κοινό του «Γουέμπλεϊ», ενώ μίλησε και για τις συμβουλές που του δίνει ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά από κάθε ματς της Γιουνάιτεντ.

«Θα ήταν εξαιρετικό να γίνει το ρεκόρ απόψε. Ωστόσο το γεγονός πως μπορώ να το κάνω πλέον μπροστά στο κοινό του Γουέμπλεϊ είναι κάτι ξεχωριστό. Η ισοφάριση του ρεκόρ είναι μια σπουδαία στιγμή που με κάνει υπερήφανο. Ο Σερ Μπόμπι έρχεται μετά από κάθε ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα αποδυτήρια και μου δίνει συμβουλές. Πάντως θα αντάλλασσα όλα αυτά τα γκολ με την κατάκτηση του τροπαίου το επόμενο καλοκαίρι» ήταν τα λόγια του Ρούνεϊ αμέσως μετά το 6-0 επί του Σαν Μαρίνο.