Βαθμολογία

Ζιαμπάρης τριετίας στον Ηρακλή

Στον Ηρακλή «δένει» ο Νίκος Ζιαμπάρης, καθώς την Παρασκευή (4/9) ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών για τα τρία επόμενα χρόνια.

Ο 24χρονος αμυντικός τα βρήκε σε όλα, λοιπόν, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, μην μπορώντας να κρύψει τη χαρά του για την παραμονή του στον «Γηραιό» μέχρι το 2018.

«Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συμβολαίου του αμυντικού Νίκου Ζιαμπάρη με την ομάδα μας για τα επόμενα τρία χρόνια», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στον Ηρακλή και θα συνεχίσω να το κάνω έως το 2018. Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και έχω την αίσθηση ότι το ίδιο πίστευαν τόσο ο πρόεδρος όσο και ο προπονητής μου. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον Ηρακλή», δήλωσε από την πλευρά του ο παίκτης των «κυανόλευκων».

Mε τη σειρά του, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: «Μας γεμίζει περηφάνεια το γεγονός ότι ο Νίκος, ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας την περσινή σεζόν, υπέγραψε για τα επόμενα 3 χρόνια. Στόχος μας είναι να χτίσουμε την ομάδα μας με ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Νίκος, και ειλικρινά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».

Τέλος, ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης ανέφερε: «Ο Νίκος είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες από την έναρξη της περασμένης σεζόν, ο οποίος πάντα αγωνίζεται με την καρδιά και την ψυχή του. Σαν ένας από τους νεαρούς παίκτες που διαθέτουμε, πιστεύω πως ο Νίκος θα συνεχίσει την εξέλιξή του και θα γίνει πολύ ξεχωριστός παίκτης. Επίσης, θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο δέσιμο της ομάδας, την ώρα που ο Ηρακλής συνεχίζει να μεγαλώνει και όλο αυτό έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο μέσα στο γήπεδο».