Βαθμολογία

Πυρ και μανία ο Πέρεθ με Γιουνάιτεντ!

Για έλλειψη εμπειρίας των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε λόγο ο Φλορεντίνο Πέρεθ σχετικά με το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα στους «μερένχες», τονίζοντας πως ήταν τροπή από μέρος των «κόκκινων διαβόλων» να καθυστερήσουν τόσο πολύ τη διαδικασία.

Με «σκληρή» γλώσσα για τον τρόπο που χειρίστηκαν τη μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίλησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμά ότι το «deal» δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της απειρίας των συνεργατών του Εντ Γούντγουοντ, κάτι που έχει συμβεί δις στο παρελθόν, με τους Φάμπιο Κοεντράο και πάλι στη Ρεάλ και Άντερ Ερέρα στη Μπιλμπάο.

«Νομίζω ότι δεν έχουν κακές προθέσεις. Νομίζω ότι το μόνο που τους λείπει είναι εμπειρία. Έχει ήδη συμβεί σε μας (πριν από δύο σεζόν) με τον Φάμπιο Κοεντράο και επίσης συνέβη και στην Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Άνερ Ερέρα (ένα καλοκαίρι πριν ο Ισπανός μέσος αποκτήθηκε απο τον Ντέιβιντ Μόγιες)», δήλωσε αρχικά.

«Ήταν ντροπή. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πήρε οκτώ ώρες για να ελέγξουν τις συμβόλαια ή ότι δεν είχαν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις μέχρι και 12 ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας», υπογράμμισε.