Βαθμολογία

Δυσαρεστημένος με τη Γιουνάιτεντ ο Πέδρο

Απογοητευμένος τόσο από τη στάση που διατηρεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στον συμπατριώτη του Βίκτορ Βαλντές, όσο και από αυτή που κράτησε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την ενδεχόμενη απόκτησή του από τη Μπαρτσελόνα, είναι ο άσος της Τσέλσι, Πέδρο.Μόνο με «καλό μάτι» δεν φαίνεται να έχει δει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πέδρο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι φρόντισε να αναφερθεί στον τρόπο που οι «κόκκινοι διάβολοι» αντιμετωπίζουν τον συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας, Βίκτορ Βαλντές, ενώ στάθηκε και στο πως φέρθηκε στον ίδιο την περίοδο που υπήρχαν συζητήσεις για τη μετακόμισή του στο «Ολντ Τράφορντ».

«Είναι αλήθεια ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά στους συμπαίκτες μου, ειδικά στον Βίκτορ Βαλντές ο οποίος είναι φίλος μου και ένας σπουδαίος επαγγελματίας», δήλωσε αρχικά.

«Νομίζω πως δεν είναι δίκαιο, αλλά αυτό δεν επηρέασε την απόφασή μου. Είδα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν έπαιρναν μία απόφαση και κόλλησαν και εχώ χρειαζόμουν μία ομάδα για να ξεκινήσω τη σεζόν. Η Τσέλσι ήταν η ποιο αποφασιστική», προσέθεσε.