Βαθμολογία

Οδηγίες στους φιλάθλους για το Ελλάδα-Φινλανδία

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Euro 2016 θα ψάξει την Παρασκευή (4/9) στο Καραϊσκάκη η Εθνική μας, που θα υποδεχθεί την Φινλανδία.

Οι Έλληνες διεθνείς έχουν κάνει κάλεσμα στον κόσμο για να τους στηρίξουν και την Πέμπτη (3/9) η ΕΠΟ ενημέρωσε τους φιλάθλους για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων, που κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες ούτως ώστε να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία όσων βρεθούν στο φαληρικό γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.

Αναλυτικά: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια για τον αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία («Γ. Καραϊσκάκης», 21:45) από το Box Office έξω από τη θύρα 25 την Παρασκευή 4/9/2015 από τις 09:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα. Τα εισιτήρια που διατίθενται κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.

Ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη της Φινλανδίας για τα προκριματικά του EURO 2016 (4/9/2015, ώρα 21:45, «Γ. Καραϊσκάκης»), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει τα εξής.

- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να κατευθύνονται στη θύρα που αναγράφει το εισιτήριο και μόνο. Περίπτωση να εισέλθει κάποιος στο γήπεδο από διαφορετική θύρα από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο δεν υπάρχει. Αμέσως μετά την είσοδο στο γήπεδο, ο κάτοχος του εισιτηρίου θα πρέπει να κατευθύνεται και να καταλαμβάνει τη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο και μόνο.

- Οι κάτοχοι των εισιτηρίων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο και να έχουν συμπληρώσει στην ειδική θέση του εισιτηρίου τα στοιχεία που ζητούνται. Χωρίς την ταυτοποίηση των αναγραφόμενων στο εισιτήριο στοιχείων με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, κανείς δεν θα εισέλθει στο γήπεδο.

- Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα ισχύσει καμία ταυτότητα Ελεύθερης Εισόδου απ’ όπου κι αν έχει εκδοθεί. Δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι κάτοχοι των εισιτηρίων και των διαπιστεύσεων που έχουν εκδοθεί από την Ε.Π.Ο.

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:45.

- Οι έλεγχοι από την Αστυνομία για την είσοδο των θεατών στο στάδιο θα είναι εξαιρετικά αυστηροί. Απαγορεύεται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να έχουν μαζί τους κέρματα, αναπτήρες και μεταλλικά αντικείμενα. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πανό/σημαίες με ρατσιστικό, ξενοφοβικό ή υβριστικό περιεχόμενο/σύμβολο.

- Τα άτομα με ειδικές ανάγκες θα εισέλθουν από την Πύλη Α1».