Βαθμολογία

Συλλυπητήρια για Μαρκούση από τη Σούπερ Λίγκα

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο και ιδιαίτερα ο αθλητικός κόσμος από τον θάνατο του 18χρονου Αστέριου Μαρκούση, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή στην προπόνηση της Βέροιας. Πολλές ομάδες έχουν ήδη εκφράσει τα συλλυπητήριά τους και το ίδιο έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (3/9) και η διοργανώτρια αρχή.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος και το διοικητικό συμβούλιο εξέδωσαν ανακοίνωση θέλοντας να εκφράσουν την συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος. Ο συνεταιρισμός παράλληλα, ενημέρωσε πως στα παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

Η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στους οικείους, αλλά και στην αθλητική οικογένεια της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, για την απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή της ομάδας Αστέριου Μαρκούση. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του, στο πλαίσιο της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Novasports Super League K20».