Βαθμολογία

Τσάνας: «Στην άκρη το ‘εγώ’, κοιτάξτε το ‘εμείς’»!

Την Εθνική Ελλάδας πάνω από όλους έβαλε ο Κώστας Τσάνας στη χθεσινή του ομιλία προς τους διεθνείς, τονίζοντας πως το «εμείς» πρέπει να μπαίνει πριν από το «εγώ» του κάθε ποδοσφαιριστή. 

Προ των ευθυνών τους θέλησε να θέσει ο Κώστας Τσάνας τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας εν όψει των αγώνων με τη Φινλανδία και τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016. 

Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας τόνισε ότι η ομάδα μπαίνει πάνω από όλα και οι διεθνείς θα πρέπει να σκέφτονται πρώτα το «εμείς» και μετά το «εγώ» τους. 

«Η ομάδα πρέπει να είναι πάνω απ' όλα. Αφήστε στην άκρη το εγώ και κοιτάξτε το εμείς. μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσάνας. Στη συνέχεια, ο νεαρός τεχνικός επέστησε την προσοχή των διεθνών σχετικά με τη συμπεριφορά τους όταν βρίσκονται στη «γαλανόλευκη». 

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, στη χθεσινή προπόνηση ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του, κάτι που ενδεχομένως να συμβεί σήμερα. Άλλωστε, στο χθεσινό πρόγραμμα δεν έλαβαν μέρος οι Σωτήρης Νίνης και Βασίλης Τοροσίδης οι οποίοι είναι ούτως ή άλλως τραυματίες, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ενώ ενσωματώθηκε και προπονήθηκε για πρώτη φορά ο Ταξιάρχης Φούντας.