Βαθμολογία

Συγκλονισμένοι Ηρακλής-Παναχαϊκή για τον αδικοχαμένο παίκτη της Βέροιας

Τα συλλυπητήριά τους για την τραγωδία με τον νεαρό τερματοφύλακας της Κ-20 της Βέροιας εξέφρασαν οι ΠΑΕ Ηρακλής και Παναχαϊκή. 

Συγκλονισμένοι άπαντες απ’ το τραγικό συμβάν στη Βέροια, όπου τερματοφύλακας της Κ-20 άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια της προπόνησης. 

Ηρακλής και Παναχαϊκής έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντα και την ομάδα του. 

Οι ανακοινώσεις: 

«Συγκλονισμένη σύσσωμη η οικογένεια του Ηρακλή, πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν του αδόκητου χαμού του 18χρονου τερματοφύλακα της Βέροιας, Στέλιου Μαρκούση, ο οποίος, στην προπόνηση της ομάδας του, "έφυγε" τόσο ξαφνικά από καρδιακό επεισόδιο. Η ΠΑΕ Ηρακλής με ιδιαίτερη θλίψη εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος καθώς και στην ομάδα του, τη Βέροια, για την μεγάλη τους απώλεια και τους εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο. 

Συγκλονισμένη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ για τον ξαφνικό θάνατο του φέρελπι τερματοφύλακα της, Στέλιου Μαρκούση. Επίσης η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ συλλυπείται θερμά τους οικείους του εκλιπόντος και εύχεται να είναι αείμνηστη η απώλειά του».