Βαθμολογία

Στην Καλλονή ο Μπαργκάν

Πριν από λίγες μέρες χάλασε η μεταγραφή του στην Καραμπούκσπορ και η Καλλονή έσπευσε για να τον κάνει δικό της. Ο λόγος για τον Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος θα συνεχίσει στη Σούπερ Λίγκα φορώντας πλέον τη φανέλα της ομάδας της Λέσβου, στην οποία υπέγραψε για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν για τον επόμενο χρόνο.

Ο Κενάν Μπαργκάν γεννήθηκε στις 25 Οκτωβρίου του 1988 στην Ξάνθη και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ασπίδα Ξάνθης το 2007 στην Δ΄ Εθνική. Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Οδυσσέα Αναγέννησης όπου και αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Το 2010 η Βέροια τον ενέταξε στο δυναμικό της στην οποία παρέμεινε για πέντε χρόνια -μέχρι τη σεζόν που μας πέρασε- πραγματοποιώντας 117 συμμετοχές σε Superleague και Football League.

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!». Τέλος, η Καλλονή ανακοίνωσε και το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, το οποίο ήταν ήδη γνωστό και επιβεβαιωμένο και από τους «κυανόλευκους»: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Η είσοδος για τους φιλάθλους μας θα είναι ελεύθερη».