Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Μουνάφο ο Πλατανιάς

Έμεναν μόνο τα τυπικά και η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (31/8). Ο λόγος για τον Χουάν Μανουέλ Μουνάφο Όρτα, ο οποίος είναι και πάλι παίκτης του Πλατανιά.

Οι Χανιώτες κινήθηκαν γρήγορα από τη στιγμή που συνειδητοποίησαν ότι ο παίκτης δεν θα συνέχιζε στον Αστέρα Τρίπολης και τον έκαναν δικό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 27χρονο (γεννηθείς στις 20/3/1988) Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Χουάν Μανουέλ Μουνάφο Όρτα (Juan Manuel Munafo Horta)».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Χουάν Μουνάφο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, επεσήμανε τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γύρισα εδώ. Τις τελευταίες ημέρες σκεφτόμουν ότι ίσως θα έπρεπε να αγωνιστώ σε μια ομάδα εκτός Ελλάδας, αλλά όταν αποφάσισα να μείνω στην Ελλάδα θεώρησα ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο Πλατανιάς. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πλέον είμαι μέλος της ομάδας. Αυτό που θέλω, επειδή ήρθα αργά και το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, είναι να καταφέρω να είμαι έτοιμος το δυνατόν γρηγορότερο προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή μου»