Βαθμολογία

«Δεν θα πανικοβληθούμε μεταγραφικά»

Ο Λουίς φαν Χάαλ ξεκαθάρισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κάνει βιαστικές επιλογές στις ώρες που απομένουν για το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου μετά την ήττα από την Σουόνσι, ενώ μάλιστα τόνισε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχει επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα του, την ώρα που ο κόσμος φωνάζει για έναν επιθετικό.

«Δεν μας επηρεάζει καθόλου μεταγραφικά. Όταν κάνεις σκάουτινγκ σε παίκτες ξέρεις εκ των προτέρων, πριν από έναν ή δύο μήνες, ποιους παίκτες μπορείς να αγοράσεις. Δεν θα πανικοβληθούμε την τελευταία στιγμή.

Οι αντίπαλοί μας άλλαξαν το σχήμα τους. Ξεκίνησαν με 4-2-3-1 και στο 1-0 άλλαξαν σύστημα, στο οποίο εμείς δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Αυτό δεν είναι καλό. Χάσαμε το παιχνίδι στο πεντάλεπτο που σκόραρε η Σουόνσι και τα δυο της τέρματα και είναι κρίμα γιατί μέχρι εκείνο το σημείο κοντρολάραμε το παιχνίδι και παίζαμε πολύ καλά.

Όταν δεν ξέρεις πως σε παίζει ο αντίπαλος όταν αλλάζει σχήμα πρέπει να είσαι συμπαγής. Στα τελευταία 20-25 λεπτά η Σουόνσι κατάφερε να το κάνει αυτό και ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε μια τόσο συμπαγή ομάδα.

Είδατε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερες φορές. Δεν νομίζω ότι η επίθεση είναι το πρόβλημά μας. Όταν, όμως, σκοράρει ο αντίπαλος, προφανώς αυτό έγινε από λάθος. Πρέπει να τα αναλύσω με τους ποδοσφαιριστές μου» δήλωσε.