Βαθμολογία

«Πολίτης» ο Ντε Μπρόινε!

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έσπασε κάθε δικό της ρεκόρ για να τον αποκτήσει από την Βόλφσμπουτγκ. Λίγο πριν εκπνεύσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος οι «πολίτες» κατάφεραν να κάμψουν τις αντιστάσεις του γερμανικού συλλόγου για να παραχωρήσει τον καλύτερό του ποδοσφαιριστή.

Με ένα ποσό της τάξης των 50 εκ. λιρών οι πρωτοπόροι της Πρέμιερ Λιγκ και προπέρσινοι πρωταθλητές έκαναν δικό τους τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι -από την οποία έφυγε κακήν κακώς- για τα επόμενα έξι χρόνια. Ο Βέλγος διεθνής αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή του Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά τους Φαμπιάν Ντελφ, Νίκολας Οταμέντι και φυσικά του Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν ο παίκτης για τον οποίο ο σύλλογος του Μάντσεστερ είχε επενδύσει τα περισσότερα χρήματα.

«Θέλω να φτάσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής και θεωρώ πως το πιο σημαντικό είναι ότι στο τέλος της σεζόν θα μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και ίσως με μερικούς τίτλους. Αυτό είναι, κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό για τον σύλλογο, τους παίκτες και φυσικά τους οπαδούς» ανέφερε ο ίδιος μετά τις υπογραφές.