Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Κάποιοι παίκτες μου δεν ήταν στο γήπεδο»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έριξε βέλη προς 1-2 ποδοσφαιριστές του, λέγοντας πως ήταν άφαντοι, αλλά έδωσε συγχαρητήρια στην Κρίσταλ Πάλας για «ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να λήξει ισόπαλο». Σπόντα του «Special One» για την Λίβερπουλ, που έκανε για ακόμη μία φορά παράπονα για την διαιτησία.  

«Συγχαρητήρια στην Πάλας. Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα γι' αυτή, που συνοδεύτηκε από μία καλή εμφάνιση. Δεν αξίζαμε όμως να χάσουμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό ματς. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα έπρεπε να είναι ισόπαλο, κάτι που είναι εξίσου κακό για εμάς. Αλλά κάναμε αρκετά στο χορτάρι και δεν αξίζαμε την ήττα. Είχαμε καλές ευκαιρίες και μία φάση που θα μπορούσαμε να πάρουμε πέναλτι στο 0-0.

Τα δύο μου σέντερ μπακ και ο τερματοφύλακας έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε και 1-2 παίκτες που δεν ήταν στο παιχνίδι. Όταν η ομάδα δεν είναι συμπαγής και δεν υπάρχουν δέκα παίκτες (σ.σ εκτός του τερματοφύλακα) σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

Είχα πει πριν την πρεμιέρα ότι θα είναι πιο δύσκολο να κερδίζουμε απέναντι σε ομάδες που δεν διεκδικούν τον τίτλο. Υπάρχουν καλοί παίκτες και καλές ομάδες, όπως η Γουέστ Χαμ που κέρδισε σήμερα την Λίβερπουλ» δήλωσε ο Πορτογάλος.