Βαθμολογία

Έκλαψε μπροστά σε οπαδούς της Έβερτον ο Στόουνς!

Ο Τζον Στόουνς δεν άντεξε μετά το τέλος του αγώνα του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μπάρνσλεϊ όταν ρωτήθηκε από οπαδούς της Έβερτον για το μέλλον του και ξέσπασε σε κλάματα!

Ο νεαρός αμυντικός κατέθεσε αίτημα μεταγραφής για να ανοίξει ο δρόμος προς το «Στάμφορντ Μπριτζ» και την Τσέλσι, με τα «ζαχαρωτά» να μπλοκάρουν την πώλησή του. Μάλιστα, δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες ώρες από την ώρα που ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επανέλαβε στην μεικτή ζώνη ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την γιούχα της οποίας έγινε αποδέκτης από μερίδα οπαδών, τον έκαναν να κλάψει όταν τον σταμάτησαν οπαδοί της Έβερτον σε βενζινάδικο και τον ρώτησαν τι θα γίνει. Με συνεχή ενημέρωση μέσω Twitter όσοι βρέθηκαν εκεί ανέφεραν πως ειπώθηκαν αρκετά από την μεριά τους, όπως «Ξέρουμε πως δεν φταις εσύ αλλά η διοίκηση», αλλά όχι κάτι προσβλητικό προς το πρόσωπό του.

Τότε ο Στόουνς άρχισε να κλαίει και αυτός που τον έβγαλε από την δύσκολη θέση ήταν ο Στίβεν Νέισμιθ, που τον απομάκρυνε και είπε στους οπαδούς πως έχει απαγορευτεί από τον σύλλογο στον συμπαίκτη του να μιλάει δημοσίως για το θέμα!