Βαθμολογία

Τέλος ο Αυγενικού από ΠΑΣ Γιάννινα

Στις αρχές Ιουνίου ο ΠΑΣ Γιάννινα ενημέρωνε πως κρατούσε στο ρόστερ του τον Μιχάλη Αυγενικού, αφού ούτως ή άλλως ο 22χρονος δεν πιανόταν ως ανανέωση.

Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου κρίθηκε πως καλύτερο για όλους ήταν να μείνει ελεύθερος ο παίκτης. Αυτή η ανατροπή δεδομένων προέκυψε φυσικά μετά την έλευση του Λίλα.

Με τον Αλβανό στη σύνθεσή του και με δεδομένη τη μεταγραφή του Βαλάντη Κοζορώνη ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι απολύτως καλυμένος στον χώρο του κέντρου κι έτσι λύθηκε η συνεργασία με τον Αυγενικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Αυγενικού από την ομάδα και τον ευχαριστεί θερμά για τη προσφορά του, τη σκληρή δουλειά του και τον επαγγελματισμό που συνεχώς επεδείκνυε. Ευχόμαστε στον Μιχάλη καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική του πορεία και ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή».

Από εκεί και πέρα, υπάρχει η φημολογία πως ο Αυγενικού ίσως να μην είναι ο τελευταίος που θα αποχωρήσει από τον «Άγιαξ της Ηπείρου». Ωστόσο, έως τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ο Τάσος Κρητικός, αφού η περίπτωσή του δεν είναι ακριβώς ίδια.