Βαθμολογία

Επίσημα στη Μίλαν ο Μπαλοτέλι

«Ο Μάριο επέστρεψε». Με αυτόν τον τίτλο ενημέρωσε η Μίλαν την Πέμπτη (27/8) για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπαλοτέλι. Μετά από μία απογοητευτική σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λίβερπουλ αποφάσισε να τον παραχωρήσει, αλλά οι ενδιαφερόμενοι ήταν λίγοι για να επενδύσουν στον εκκεντρικό Ιταλό επιθετικό.

Η Μίλαν ωστόσο το τόλμησε. Μπορεί να μην απέκτησε τα δικαιώματά του, αλλά τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού, ελπίζοντας πως με τη φανέλα της θα καταφέρει να βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

«Η Μίλαν ανακοινώνει πως απέκτησε από τη Λίβερπουλ τον ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι με τη μορφή δανεισμού, μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016. Ο Μάριο Μπαλοτέλι γεννήθηκε στο Παλέρμο στις 12 Αυγούστου 1990.

Στη Μίλαν από τον Ιανουάριο του 2013 μέχρι τον Ιούνιο του 2014, ο Μάριο Μπαλοτέλι αγωνίστηκε σε 39 ματς ολόκληρα από τις 54 συνολικά συμμετοχές σε επίσημους αγώνες. Στο ενεργητικό του έχει 30 γκολ και 4.308 λεπτά συμμετοχής.

Η σταστιστική θυμίζει πως το ποσοστό καθοριστικών τερμάτων στη Μίλαν, 43,3%, είναι το υψηλότερο της καριέρας του. Στη Μίλαν ο Μάριο σημείωσε 16 γκολ στο San Siro και 14 εκτός έδρας».