Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Σιόντη η Βέροια

Την υπογραφή του Στέφανου Σιόντη κατάφεραν να εξασφαλίσουν οι άνθρωποι της Βέροιας και από την Τετάρτη (26/8) ο έμπειρος αμυντικός μέσος είναι και επίσημα παίκτης της «Βασίλισσας του Βορρά».

Ο 27χρονος άσος, που είχε φορέσει και τη σεζόν 2013-14 τη φανέλα των «κυανέρυθρων», δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του και έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα και με μεγάλη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι η Βέροια μεγάλωσε τα τελευταία χρόνια. Έρχομαι έτοιμος να αγωνιστώ με στόχο να βοηθήσω την ομάδα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο», τόνισε ο Σιόντης, που υπέγραψε για ένα χρόνο με τη Βέροια, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανάφερε: «Τη φανέλα της ‘Βασίλισσας του Βορρά’ θα φορέσει ξανά ο Στέφανος Σιόντης. Ο 27χρονος αμυντικός μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο».