Βαθμολογία

«Για χρόνια στη Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ»

Κάθε πιθανότητα μεταγραφής του Νεϊμάρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκλεισε ο πρόεδρος της Μπάρτσελόνα, Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, υπογραμμίζοντας πως πρόθεση των «μπλαουγκράνα» είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου.

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει αρκετές πιθανότητες να κάνει δικό της τον Νεϊμάρ, έβαλε ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του 23χρονου από τη Μπαρτσελόνα, τονίζοντας μάλιστα πως μέσα στους επόμενους μήνες θα υπάρξουν συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον παίκτη.

«Είναι απλά φήμες και πράγματα που γράφουν, αλλά δεν υπάρχει κάτι. Ο Νεϊμάρ είναι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να φύγει ο Νεϊμάρ», δήλωσε αρχικά.

«Είναι ένας νέος παίκτης που έχει προβολή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πάνω από το κανονικό. Μας έχει βοηθήσει πολύ στις πρόσφατες επιτυχίες μας. Σε λίγους μήνες θα συζητήσουμε την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς έχει τρία χρόνια στο τρέχων συμβόλαιό του. Θέλουμε να μείνει για πολλά χρόνια, τρία, πέντε, 10 ή 15 χρόνια παραπάνω», συμπλήρωσε.