Βαθμολογία

Επίσημα στην Ξάνθη ο Νιέτο

Την μεσοεπιθετική της γραμμής ενίσχυσε περαιτέρω η Ξάνθη, η οποία την Τετάρτη (26/8) ολοκλήρωσε μία ακόμα μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ντάνιελ Νιέτο.

Ο 24χρονος άσος, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος χαφ και εξτρέμ τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πτέρυγα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους ακρίτες. «Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Daniel Nieto Vela», ήταν η λιτή ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Νιέτο, που έφτασε στην πόλη της Θράκης το βράδυ της Τρίτης (25/8), ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Μαγιόρκα, όπου και γεννήθηκε και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Εσπανιόλ Β’ το 2010, ενώ ένα χρόνο αργότερα δόθηκε δανεικός στην Χιρόνα. Το καλοκαίρι του 2012 τον απέκτησε η Αλκορκόν, με τη φανέλα της οποίας ξεχώρισε ώστε να τον πάρει στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα.

Με την ομάδα Β’ των Καταλανών ο νεαρός άσος μέτρησε 6 τέρματα σε 34 παιχνίδια στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και το καλοκαίρι του 2014 η Εϊμπάρ τον ενέταξε στο ρόστερ της, δαπανώντας 100.000 ευρώ. Ωστόσο με την τελευταία είχε μόλις 9 αγώνες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.