Βαθμολογία

Νέα αναβολή στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Εκ νέου παράταση πήρε η διενέργεια της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη (25/8).

Μετά τη μικρή αναβολή που είχε πάρει με την Επιτροπή Κυπέλλου να κάνει γνωστό την Τρίτη 18 Αυγούστου ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα της Ένωσης Β’ Εθνικής, ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία ΠΑΕ των ομάδων που ανέβηκαν από τη Γ’ Εθνική, η κλήρωση, που αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Αυγούστου και μετατέθηκε για τις 26 του μηνός, πηγαίνει ακόμα πιο πίσω.

Ο λόγος της νέας αναβολής είναι ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Άρη, αλλά και τους περσινούς δευτεραθλητές της τρίτης κατηγορίας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η Επιτροπή Κυπέλλου ανέφερε:

«Από την Επιτροπή Κυπέλλου ανακοινώνεται ότι αναβάλλεται εκ νέου η κλήρωση για τους αγώνες της 1ης φάσης του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, περιόδου 2015-2016. Η ημερομηνία της κλήρωσης θα οριστεί το προσεχές διάστημα». Να σημειωθεί ότι στην 1η φάση του Κυπέλλου μετέχουν μόνο ομάδες της Β' Εθνικής.