Βαθμολογία

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Μεμπτό ζήτημα το… fair play και η ισονομία»

Έντονη δυσφορία προκάλεσε στους ανθρώπους της ΑΕΚ η απόφαση του Αθλητικού Εισαγγελέα να καλέσει την ΠΑΕ σε απολογία για την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι από την απόφαση του Αθλητικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Πετρόπουλου, να καλέσει σε απολογία την ΠΑΕ για την ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, εμφανίζονται στην ΑΕΚ. 

Στην ανακοίνωσή της η «Ένωση» ανέφερε πως θα είναι απέναντι στη διαμορφωθείσα κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα συνεισφέρει στο Fair Play και την ισονομία. 

Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, αυτό φαίνεται πως ενόχλησε τον κ. Πετρόπουλο που σε τέσσερις ημέρες αποχωρήσει από τη θέση του και ήθελε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, πριν πάει… σπίτι του. 

«Μεγαλύτερη επιβεβαίωση γι' αυτά που γράψαμε στην ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Εκτός κι αν υπήρξε ενόχληση για το γεγονός πως στην ανακοίνωσή μας αναφέραμε ότι θα σεβαστούμε το fair play και την ισονομία», έλεγαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, όπως γράφει σήμερα η Ωρα των Σπορ.