Βαθμολογία

Αποκαλύψεις Μαρούπα για Μαρινάκη και Μελισσανίδη

Το μέλος της ΕΕΑ, Ειρ. Μαρούπα αποκάλυψε πως έχει τεθεί ερώτημα σχετικά με το κατά πόσο τηρούνται οι περιοριστικοί όροι του Μαρινάκη, ενώ κατήγγειλε προσπάθεια επηρεασμού της υπέρ Μελισσανίδη για ΟΠΑΠ 

Αποκαλύψεις και καταγγελίες στην εκπομπή «ΔΙΚΗ του ΣΚΑΪ» από την Ειρήνη Μαρούπα. 

Το μέλος της ΕΕΑ αποκάλυψε πως έχει ήδη τεθεί ερώτημα προς τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη σχετικά με το κατά πόσο τηρούνται οι περιοριστικοί όροι που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη (για την εμπλοκή του στην υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης), από τη στιγμή που παραμένει πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ουσιαστικά για το αν ασκεί ή όχι διοίκηση ο ιδιοκτήτης των ερυθρολεύκων, δικαίωμα που του έχει απαγορευτεί τους τελευταίους μήνες. Αναμένονται, λοιπόν, εξελίξεις στο εν λόγω ζήτημα και στο τι θα αποφανθεί ο ειδικός ανακριτής. 

Από εκεί και πέρα, η κα. Μαρούπα αποκάλυψε πως μια μέρα προτού εκδικαστεί η υπόθεση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για την σχέση ΑΕΚ-Μελισσανίδη με τον ΟΠΑΠ (όπου με 4-3 βγήκαν… νικητές οι Πειραιώτες), μεγάλο στέλεχος της Κυβέρνησης (χωρίς φυσικά να ονοματίσει) την πήρε τηλέφωνο με στόχο να την επηρεάσει υπέρ του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης!