Βαθμολογία

Ξεκίνησε με αγιασμό ο Γ.Σ. Ελασσόνας

Την πρώτη προπόνηση  με αγιασμό, πραγματοποίησε το τμήμα βόλεϊ του ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης!

Όλες οι παίκτριες παλαιές και νέες έδωσαν το παρόν, και από την πλευρά της η διοίκηση, αφού καλωσόρισε τις αθλήτριες, στην συνέχεια αναλύθηκαν οι φετινοί στόχοι της ομάδας!!

Στη συνέχεια ο προπονητής κος Παναγίωτου, που θα έχει ως βοηθό την πτυχιούχο φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ κα Παπαδοπούλου Ελπίδα, ανέλυσε τους αγωνιστικούς στόχους της χρονιάς, ζητώντας από τις παίκτριες να διατηρήσουν πνεύμα ομοιογένειας και πειθαρχίας, συστατικά απαιτούμενα για την εύρυθμη λειτουργία της κάθε ομάδας.

Παρούσα  στην προπόνηση και το καινούργιο μέλος της ομάδας η κυρία Πιτένη Χρυσούλα, πτυχιούχος ψυχολογίας καθώς θα συμβουλεύει και θα ασχολείται με θέματα αθλητικής ψυχολογίας. Μία παράμετρος αρκετά σοβαρή καθώς η φετινή ομάδα απαρτίζεται από αθλήτριες 13 έως 23 ετών, και η συμβολή μιας επιστήμονος πάνω σε θέματα αθλητικής ψυχολογίας είναι σημαντική.

Σημαντική όμως και η παρουσία του Δημάρχου κυρίου Ευαγγέλου Νίκου, καθώς και του αντιδημάρχου κυρίου Λέκκα Δημητρίου που με την συμβολή τους, ιδιαίτερα τη περσινή χρονιά, κατέστησαν το τμήμα βιώσιμο στα σαλόνια της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Παρούσα φυσικά και η υπόλοιπη διοίκηση –Τσιγγέλης Νίκος, Κορακίδης Κώστας, Λιάπης Θεόδωρος, Χατζούλη Ελένη, που με τη σειρά τους και αυτοί ευχήθηκαν στο τμήμα καλή αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!