Βαθμολογία

Παίρνει φορ, «διώχνει» κι άλλον

Την απόκτηση ενός επιθετικού ζήτησε ο Ιγκόρ Τούντορ μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με την Ξάνθη. Μετά τον Σαλπιγγίδη και ο Μαντούρο αποχωρεί από την ομάδα. 

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός επιθετικού στον ΠΑΟΚ, ύστερα και από την επικείμενη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη. 

«Παίζουμε με επιθετικό τον Μακ, που δεν είναι η φυσική του θέση, γιατί μας λείπει ο Κλάους (Αθανασιάδης). Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό κορυφής, που να μπορεί να δημιουργήσει διαδρόμους και να μας δώσει το εύκολο γκολ», ήταν η ατάκα του Ιγκόρ Τούντορ μετά την ισοπαλία (0-0) με τη Skoda Ξάνθη στη χθεσινή πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. 

Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά τις επαφές και για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, με τον Όλα Τοϊβόνεν (που δημοσιεύματα τον ήθελαν να κλείσει στη Μάιντς) να παραμένει στο προσκήνιο, όπως και ο Φραν Ετουντί της Ζυρίχης. 

Όσον αφορά τον Σαλπιγγίδη, χθεσινοβραδινές πληροφορίες αναφέρουν πως ενημερώθηκε ότι είναι εκτός πλάνων και συμφωνήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα. 

Εντός της ημέρας θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ θα κάνει και δήλωση ο πρώην διεθνής άσος που παραμένει άγνωστο αν θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ή θα αποσυρθεί. Στο δεύτερο ενδεχόμενο δεν αποκλείεται να του προταθεί κάποιο πόστο στην ομάδα, αφού ο Ιβάν Σαββίδης του έχει ιδιαίτερη εκτίμηση για τον 34χρονο φορ και θα τον ήθελε στην ομάδα. 

Εκτός ομάδας αναμένεται να μείνει όμως και ο Χέντβινγκες Μαντούρο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Κροάτη τεχνικό και δεν αποκλείεται άμεσα να κληθεί από τη διοίκηση για να λύσει το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».