Βαθμολογία

Θέλει επιθετικό ποιότητας ο Τούντορ

Με το αριστερό ξεκίνησε τη χρονιά ο ΠΑΟΚ, που στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Ξάνθη στην Τούμπα. Ο Ιγκόρ Τούντορ υπεραμύνθηκε της επιλογής του να προχωρήσει σε τόσες πολλές αλλαγές, αλλά τόνισε πως στο μέλλον θα είναι πιο επιφυλακτικός.

Ξεκαθάρισε ωστόσο πως χρειάζεται περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, τονίζοντας πως είναι απαραίτητο να αποκτηθεί παίκτης ποιότητας για την κορυφή της επίθεσης. Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Φυσικά και δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Αμυντικά πήγαμε καλά, αλλά στο άλλο μισό του γηπέδου δεν πήγαμε και τόσο καλά κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Η Ξάνθη ήταν μία καλά οργανωμένη ομάδα, ήρθε να παίξει αμυντικά. Εμείς θα πρέπει ίσως να προσαρμοστούμε το πως εκτελούμε και τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο από εδώ και πέρα».

Για την χρησιμοποίηση των νέων: «Οι νέοι ήρθαν για να παίξουν, Για αυτό άλλωστε τους φέραμε. Το σκεπτικό μου ήταν ότι έπρεπε να φρεσκάρω την ομάδα με ορισμένα νέα πρόσωπα, οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Πέμπτης, ακολουθεί ένα ακόμη παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα, οπότε έπρεπε να κάνουμε μερικές αλλαγές. Είναι σίγουρο ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να δουλέψουμε».

Για την χρησιμοποίηση του Ροντρίγκεζ στο δεξί άκρο: «Προσπαθήσαμε με τον Ροντρίγκεζ να παίξουμε όλη την δεξιά πλευρά, γιατί είναι γρήγορος, παίζει στη γραμμή, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν πήγε καλά. Είναι ταχύς, αλλά χρειάζεται περισσότερη δουλειά για να αντεπεξέλθει σε αυτή την θέση. Ο Κίτσιου και ο Κωνσταντινίδης πρέπει να παίξουν την Πέμπτη, οπότε ο Λέβατς πήγε από τα αριστερά. Αυτό ήταν το σκεπτικό μας».

Για τα νεύρα της ομάδας και του ίδιου: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο πρωτάθλημα και ελπίζω να μην είναι όλα τα παιχνίδια έτσι, αλλά νομίζω ότι παίξαμε πολύ λίγα λεπτά ποδόσφαιρο. Παίζαμε δύο λεπτά ποδόσφαιρο και είχαμε ένα λεπτό διακοπή. Δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία, αλλά συνέβη. Πρέπει να συνηθίσουμε αυτή τη κατάσταση και να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την κατάσταση των νέων παικτών: «Φυσικά και θέλουν χρόνο οι νέοι παίκτες. Νομίζω ότι αρκετοί παίκτες δεν ήταν σε καλή κατάσταση σήμερα, ανεξάρτητα από τους νέους. και νομίζω ότι ήμασταν αρκετά αργοί από όσο θα έπρεπε».

Για τις στημένες φάσεις: «Είναι καλός στα στημένα ο Τζαβέλλας, έχει καλό αριστερό πόδι. Δεν έκανε καλές εκτελέσεις σήμερα, αλλά είναι καλός και για αυτό είναι στη λίστα».

Για τα διπλά παιχνίδια σε πρωτάθλημα-Ευρώπη: «Θα δούμε στην πορεία εάν θα λειτουργήσουμε και πάλι με τον ίδιο τρόπο όσον αφορά το ροτέισον της ομάδας».

Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Είχα μία συζήτηση με τον Σάλπι, πριν από 4-5 ημέρες. Τον σέβομαι απεριόριστα και σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο, αλλά αυτή η συζήτηση ήταν μεταξύ μας και δεν θέλω να πω κάτι δημόσια».

Για τους διαιτητές: «Είναι καλύτερα να μην μιλήσω».

Για το αν θα πάρει ο ΠΑΟΚ έναν ακόμη επιθετικό: «Είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ, αλλά όλο το διάστημα παίζουμε χωρίς σέντερ φορ. Ο Μακ είναι ικανός, αλλά παίζει στα άκρα και δεν είναι σέντερ φορ, ο Αθανασιάδης είναι τραυματίας και σίγουρα χρειαζόμαστε ένας ποδοσφαιριστή ποιότητας μπροστά, που θα ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες».