Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Σε καλό δρόμο ο Ηρακλής»

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος με τη νίκη του Ηρακλή στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής στην επιστροφή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε ιδιαίτερα στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση θα προσφέρει το τρίποντο αυτό στους παίκτες του, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως ο «Γηραιός» είναι σε καλό δρόμο.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του Τσιλιανίδη, που ήταν εξαιρετικός, αλλά και να μιλήσει για την στήριξη του κόσμου.

«Η νίκη μας ήταν σπουδαία. Για πολλούς λόγους. Για ψυχολογία, αυτοπεποίθηση. Θα μπορούσαμε πολύ νωρίς να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν το κάναμε. Δεν πειράζει όμως. Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε. Η ομάδα είχε μόλις τρεις εβδομάδες να ξεκουραστεί.

Σημαντικό είναι έχουμε χημεία. Έχουμε επαγγελματίες παίκτες. Δεν θα έλεγα πως είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Σε κάποια φιλικά δεν πήγαμε καλά. Είμαστε σε καλό δρόμο σιγά σιγά θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι», είπε αρχικά.

«Ο κόσμος ποτέ δεν μας άφησε μόνους. Τους ευχαριστούμε. Τα παιδιά θέλουν αυτή τη βοήθεια σε κάθε παιχνίδι. Μετά από χρόνια είμαστε ξανά εδώ. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Και πέρυσι αισθανόμουν πως ο Ηρακλής είναι ομάδα Σούπερ Λίγκας», πρόσθεσε.

Για την παρουσία του Τσιλιανίδη, είπε: «Ο Κοσμάς είναι παιδί που έχει έρθει από τις ακαδημίες. Έχουμε άλλους έξι. Του κάναμε αναπροσαρμογή συμβολαίου. Τον πιστεύουμε πολύ. Θα τον μάθει τώρα η Σούπερ Λίγκα και θα τον μάθει πολύ καλά. Άφησα τον πρώτο σκόρερ μας, εκτός αποστολής. Με στεναχωρεί αυτό. Αλλά κάθε φορά πρέπει να γίνεται. Η αλλαγή του Κοσμά ήταν καθαρά για λόγους τακτικής. Ήθελα να κρατήσουμε την μπάλα περισσότερα και γι’ αυτό έβαλα τον Χαντί».