Βαθμολογία

Βεργέτης: «Όλα καλά»

Το ζητούμενο σε κάθε πρεμιέρα είναι η νίκη, αφού όλα τα άλλα διορθώνονται με τον καιρό και αυτό επί της ουσίας ήθελε και ο Στάικος Βεργέτης. Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε τελικά να περάσει από την Κομοτηνή επικρατώντας του Πανθρακικού με 2-0 κι έτσι μετά το σφύριγμα της λήξης ο προπονητής των Αρκάδων είχε κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος.

«Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το δεξί σε μία έδρα που δεν είχε νικήσει ο Αστέρας στο παρελθόν. Είχαμε πέρσι θέμα με τα εκτός έδρας παιχνίδια και ήταν σημαντικό για μας να νικήσουμε σήμερα.

Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ψάξαμε ένα ακόμη γκολ Δόξα τω Θεώ, όλα καλά», είπε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε είπε: «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Πριόνα (φυσιοθεραπευτής) ο οποίος είχε κάποιο ατύχημα και τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου, καθώς τους ζήτησα να παίξουν πιο κάθετο ποδόσφαιρο, από αυτό των φιλικών και το έκαναν».

Για τη φετινή σεζόν και το ενδεχόμενο κάποιας ακόμη μεταγραφής σχολίασε: «Το πρωτάθλημα περιμένουμε να είναι πιο ανταγωνιστικό με την είσοδο της ΑΕΚ και του Ηρακλή. Οσο για ενδεχόμενες μεταγραφές δεν μπορούμε να πούμε πως ολοκληρώθηκαν μιας και η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή».