Βαθμολογία

Χωρίς ηλεκτρονικό εισιτήριο και κάμερες

Η Football League εξαιρέθηκε για την αγωνιστική περίοδο 2015-16, όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου και ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας (κάμερες), κανονισμοί που θα ισχύουν μόνο για τη Σούπερ Λίγκα απ' την 1η Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση:
Με κοινές υπουργικές αποφάσεις που συνυπογράφουν ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννης Πανούσης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής καθορίζονται οι όροι εφαρμογής του ηλεκτρονικού συστήματος για την έκδοση, διάθεση και έλεγχο της διακίνησης των ονομαστικών/αριθμημένων εισιτηρίων και της εγκατάστασης και λειτουργίας του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας των αθλητικών εγκαταστάσεων
Η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και του συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τις διατάξεις των ΚΥΑ θα ξεκινήσει από τις 31-8-15.
Έως 31 Οκτωβρίου του 2015 καθίστανται υποχρεωτική η τοποθέτηση και λειτουργία των μεταλλικών κατασκευών ελέγχου μεμονωμένης εισόδου φιλάθλων (τουρνικέ).
Από την εφαρμογή των εν λόγω συστημάτων (ηλεκτρονικού εισιτηρίου και καμερών) εξαιρείται η Football League για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Επίσης από 1/1/16 εφαρμόζεται και η κάρτα φιλάθλου.
Οι αποφάσεις έχουν δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, Αριθμοί Φύλλων
1801/ΤΒ΄/20-8-15 και 1802/ΤΒ΄/20-8-15.