Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Ναβάρο και Μουλόπουλο ο Λεβαδειακός

Την παραμονή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα γιόρτασε ο Λεβαδειακός με την ολοκλήρωση δύο μεταγραφικών κινήσεων. Συγκεκριμένα, οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την Παρασκευή (21/8) ότι με την ομάδα της Λιβαδειάς στην πρώτη κατηγορία θα αγωνίζονται ο Τσίμο Ναβάρο και ο Θανάσης Μουλόπουλος (ΦΩΤΟ).

Ο πρώτος είναι 26 ετών, επιθετικός και στο παρελθόν αγωνίστηκε με τους Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή. Ο Ισπανός άσος είχε προταθεί στον Λεβαδειακό και όπως φάνηκε οι ιθύνοντες της ομάδας κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του μετά και τα ευχάριστα νέα για την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Παράλληλα, επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Μουλόπουλου, ο οποίος είναι 30 ετών, αμυντικός και πριν από λίγο καιρό είχε βρεθεί στην Κύπρο για να συζητήσει με τον Ερμή Αραδίππου. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΛ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Ximo Navarro και Θανάση Μουλόπουλου. Ο Ισπανός επιθετικός έχει πολλές παραστάσεις από τη Super League καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τις φανέλες των Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΛ Καλλονής, ενώ ο Έλληνας αμυντικός επιστρέφει στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ έπειτα από ένα χρόνο».