Βαθμολογία

Την Δευτέρα (24/8) η "πρώτη" του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

Διακοπές τέλος για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, καθώς τη Δευτέρα 24/08 και ώρα 19:30 μμ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης οι αθλήτριες της φετινής ομάδας θα παρευρεθούν για την έναρξη της προετοιμασία της αγωνιστικής χρονιά 2015-16.

Μία χρονιά ιδιαίτερη για τον σύλλογο αφού η ομάδα απαρτίζεται από καινούργια πρόσωπα αλλά και θα συμμετάσχει στο βόρειο όμιλο με ιδιαίτερα δύσκολες ομάδες!

Το 1ο στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό στο ανοιχτό γήπεδο της πόλης, με ασκήσεις κυρίως αερόβιας μορφής και φυσικής κατάστασης (νευρομυικής  συναρμογής, ιδιοδεκτικότητας και ευλυγισίας). Παράλληλα θα γίνονται και ασκήσεις τεχνικής μέσα στο παρκέ.

Στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας θα προστεθεί και η απαραίτητη μυϊκή ενδυνάμωση που σε συνδυασμό και με την τακτική θα αποτελέσουν την τελική ευθεία της προετοιμασίας πριν τα φιλικά!

Έτσι λοιπόν καλούνται όλες οι αθλήτριες να παρευρίσκονται στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης τη Δευτέρα 24/8 και ώρα 19:30 όπου η διοίκηση θα καλωσορίσει τις παίκτριες και θα ανακοινωθεούν οι στόχοι της φετινής χρονιάς!