Βαθμολογία

Πλησιάζει Ντε Μπρούιν η Σίτι!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κέβιν Ντε Μπρούιν βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με πληροφορίες του «Skysports». Η μεταγραφική ενίσχυση για την Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι μάλλον δεν ολοκληρώθηκε με την απόκτηση του Νίκολας Οταμέντι!

Και αυτό, διότι όπως μεταδίδει το «Skysports», οι «πολίτες» βρίσκονται κοντά και στον Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο οποίος εδώ και καιρό αποτελεί έναν από τους μεγάλους στόχους του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Βόλφσμπουργκ από την πλευρά της προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να πείσει τον 24χρονο άσο να συνεχίσει στο σύλλογο και παραμένει αμετακίνητη στις οικονομικές της απαιτήσεις οι οποίες ανέρχονται στα 50 εκατομμύρια λίρες.

Η επιθυμία της Σίτι είναι όμως τόσο μεγάλη, που η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να δει τον παίκτη ντυμένο στα γαλάζια και ετοιμάζεται να σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής του Στέρλινγκ που έφτασε τα 49 εκατομμύρια λίρες…

Αν μάλιστα οι πληροφορίες του «Skysports» επιβεβαιωθούν, τότε ο Βέλγος αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ, επιστρέφοντας στην Αγγλία ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι.