Βαθμολογία

Διπλό «χτύπημα» η Καλλονή

Την απόκτηση των Πολ Γουερέ Οόκο και Αλέξανδρου Χιντασέλι ανακοίνωσε την Πέμπτη (20/8) η Καλλονή, που έδωσε συνέχεια στη μεταγραφική της ενίσχυση.

Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή εξτρέμ από την Κένυα, αλλά και για τον 21χρονο επιτελικό μέσο, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη.

Οι συμφωνίες με τους δύο ποδοσφαιριστές ήταν δεδομένες, αλλά διευθετήθηκαν οι λεπτομέρειες και η ομάδα της Μυτιλήνης απέκτησε τη δυνατότητα να γνωστοποιήσει τις νέες προσθήκες.

Δύο μεταγραφές βέβαια, που προσφέρουν δύο ακόμα λύσεις στα χέρια του Θαλή Θεοδωρίδη, ο οποίος προσθέτει παράλληλα βάθος στο έμψυχο δυναμικό του.

Η πρώτη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κενυάτη ποδοσφαιριστή Πολ Γουερέ Οόκο (Paul Were Ooko).

Ο αριστεροπόδαρος Γουερέ που αγωνίζεται ως εξτρέμ γεννήθηκε στην Κένυα στις 8 Ιανουαρίου του 1991. Έχει αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της Κένυας στις Τουσκέρ, Λέοπαρντς και Αμαζούλου. Είναι 18 φορές διεθνής με την εθνική Κένυας.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!». Η δεύτερη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό επιθετικό μέσο Αλέξανδρο Χιντασέλι για τον επόμενο χρόνο.

Ο Χιντασέλι γεννήθηκε στις 16/2/1994 στην περιοχή Βόρονεζ της Ρωσίας και μεγάλωσε στη Δράμα όπου στην τοπική Δόξα έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν ο Άρης Θεσσαλονίκης. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!».