Βαθμολογία

PAOK… κομάντο για ομίλους!

Ένας τελείως διαφορετικός ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, στην αποψινή αναμέτρηση με την Μπρόντμπι στην Τούμπα. 

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών είναι το αποψινό για τον ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Μπρόντμπι, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League (20:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Θεσσαλονικείς για άλλη μία φορά θα παρουσιαστούν διαφορετικοί στη διοργάνωση, αφού έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες και υπάρχουν πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών, ανετοιμότητας ή οι παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 

Συγκεκριμένα, ο Λούκας πήγε στη Λα Κορούνια, οι Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Χαρίσης και Σαλπιγγίδης ταλαιπωρούνται ακόμα με κάποια μικροπροβλήματα και οι νεοαποκτηθέντες Ζάιρο, Τσίμιροτ, Λέοβατς, Σάμπο και Αντόνις δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 

Με όλα αυτά τα «θέματα» καλείται ο Ιγκόρ Τούντορ να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, η οποία θα μπει μέσα στην Τούμπα και θα μπορέσει να αποκτήσει το προβάδισμα (με καθαρό σκορ όπως ζήτησε και ο Κροάτης τεχνικός) για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. 

Ο 37χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με το γνωστό 3-5-2 την ομάδα του. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Όλσεν, ο οποίος μπροστά του στην άμυνα θα έχει τους Μαλεζά, Κόστα και Βίτορ. 

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Τζιόλης και ο Κάτσε, με τους Κίτσιου και Κωνσταντινίδη στα πλάγια. Ρόλο οργανωτικό θα αναλάβει ο Πέλκας, με τον Ροντρίγκες και τον Μακ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Την αποστολή συμπληρώνουν Γλύκος, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Κ. Σαββίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μυστακίδης και Κουλούρης. 

Από την πλευρά τους, οι Δανοί θα παίξουν με τον Ρονόου (τερματοφύλακας), Λάρσον, Ντούμιτς, Άγκερ, Ντουρμία (άμυνα), Πίρι, Ένσκο, Νέρκαντ (χαφ), Σβαρτς, Ελμάντερ και Πούκι (επιθετικοί).