Βαθμολογία

Παραμένει στο προσκήνιο ο Ντε Λα Μπέγια

Κατηγορηματικά διαψεύδουν στον Ολυμπιακό τις πληροφορίες για προσθαφαιρέσεις στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας, όμως στην Ισπανία επιμένουν για τον Ντε Λα Μπέγια της Σοσιεδάδ. 

«Κανείς δεν θέλει να φύγει, ούτε φεύγει η μισή ομάδα. Δεν υπάρχουν τα ονόματα που γράφονται ότι θα έρθουν. Οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί». 

Αυτή ήταν η χθεσινή τοποθέτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας. 

Ένας από τους παίκτες που ακούστηκε πως απασχολεί τους Πειραιώτες, και υπάρχει κατ’ αρχήν προφορική συμφωνία, είναι ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια. 

Στην Ισπανία το βράδυ και σημερινά (πρωινά) δημοσιεύματα αναφέρουν πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. 

Μάλιστα, υπογραμμίζουν ότι μπορεί να έχει και σχέση με πιθανή παραχώρηση του Αρτούρ Μαζουακού, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, καθώς αυτή τη στιγμή ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Σαλίνο και πάλι είναι δεξιοπόδαρος. 

Παράλληλα, υπάρχουν και δηλώσεις του μάνατζερ του 30χρονου μπακ της Σοσιεδάδ, του Χοσέ Ροντρίγκες, ο οποίος τόνισε: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Έχουμε μιλήσει με την ελληνική ομάδα και το έχουμε μεταφέρει στη διοίκηση της Σοσιεδάδ. Κάποιο επίσημο έγγραφο, βέβαια, δεν έχει έρθει». 

Σύμφωνα με τη SportDay, οι απαιτήσεις των Βάσκων δεν είναι υπερβολικές και η «δουλειά» μπορεί να γίνει με ένα ποσό που φτάνει το μισό εκατ. ευρώ, με τον Ισπανό άσο να παίρνει ετησίως 600-700.000 ευρώ.