Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Τοβέν η Νιούκαστλ

Την απόκτηση του Φλοριάν Τοβέν για τα επόμενα πέντε χρόνια ανακοίνωσε η Νιούκαστλ. Το αντίθετο δρομολόγιο θα κάνει ο Ρεμί Καμπελά, ο οποίος παραχωρήθηκε στη γαλλική ομάδα.

Η ομάδα του Στιβ ΜακΚλάρεν ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2020!

Οι «καρακάξες» βρίσκονταν σε ανοικτή επικοινωνία με την Μαρσέιγ τις τελευταίες ημέρες, με το deal να ολοκληρώνεται και τυπικά και τον παίκτη να ποζάρει με τη νέα του φανέλα, στην οποία θα φορά τον αριθμό «20».

Η Νιούκαστλ δεν έδωσε στη δημοσιότητα το ποσό της συμφωνίας, στην οποία συμπεριλήφθηκε πάντως ο Ρεμί Καμπελά, που παραχωρείται δανεικό στο σύλλογο της Μασσαλίας, ο οποίος και διατηρεί και την οψιόν αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 25χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε πέρυσι από την Μονπελιέ, ωστόσο, η πρώτη του σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ δεν κύλησε ιδανικά, με αποτέλεσμα να αποχωρεί μετά από μόλις έναν χρόνο από το «St James’ Park» και να γίνεται το πρώτο απόκτημα της Μαρσέιγ στην εποχή-Μίτσελ.