Βαθμολογία

Τζημόπουλος μέχρι το 2018 στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πέντε χρόνια βρίσκεται στα Γιάννινα για λογαριασμό του ΠΑΣ ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, αλλά θα παραμείνει κάτοικος της πόλης της Ηπείρου για τουλάχιστον τρία ακόμα.

Τόσο η διοίκηση, όσο και ο Γιάννης Πετράκης είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον 30χρονο αμυντικό, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τη λειτουργία της ομάδας και φυσικά έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες της.

Για το λόγο αυτό του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης και ο Τζημόπουλος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στον ΠΑΣ έως το καλοκαίρι του 2018.

Η ομάδα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας τους το μεσημέρι της Τετάρτης (19/8) και ο ίδιος υποσχέθηκε σκληρή δουλειά για να δίνει στο γήπεδο το 100% των δυνάμεών του. Να σημειώσουμε πως στην πενταετή του παρουσία στον ΠΑΣ, ο έμπειρος αμυντικός μετρά 130 συμμετοχές, 8 γκολ και 6 ασίστ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας Θεμιστοκλή Τζημόπουλο έως 30/06/2018», αναφέρει η ανακοίνωση.

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του ο Τζημόπουλος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και την οικογένεια του, τους προπονητές μου και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και για την πρόταση ανανέωσης που μου έκαναν. Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να πάμε την ομάδα ψηλά και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».