Βαθμολογία

Νέο «όχι» για Μας στον Ολυμπιακό

Αρνητικά απάντησε η διοίκηση της Σαν Λορέντσο στον Ολυμπιακό στη νέα πρόταση που φέρεται να κατέθεσε για την απόκτηση του Αργεντινού μπακ, Εμάνουελ Μας. 

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στη Σαν Λορέντσο για την απόκτηση του Εμάνουελ Μας. 

Τότε ο αργεντίνικος σύλλογος είχε απαντήσει αρνητικά για την παραχώρηση του 26χρονου αριστερού μπακ, με τους Πειραιώτες – σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στη χώρα της Λατινικής Αμερικής – να επανέρχονται με νέα προσφορά. 

Αυτή φαίνεται πως άγγιζε τα 4 εκατ. ευρώ, όμως και πάλι η ομάδα του Αργεντινού οπισθοφύλακα απάντησε αρνητικά. «Στη Σαν Λορέντσο δεν υπάρχουν παίκτες που δεν πωλούνται. Αν μία πρόταση ικανοποιεί τη διοίκηση του συλλόγου και τον παίκτη, θα γίνει δεκτή», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Εντγκάρντο Μπάουσα. 

Ωστόσο, στο προσκήνιο από σήμερα βρίσκεται η περίπτωση του Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, ενός έμπειρου και αξιόλογου αριστερού μπακ, με τον οποίο οι Πειραιώτες εμφανίζονται να έχουν συμφωνήσει προφορικά.