Βαθμολογία

Παίρνει (και) Ντε Λα Μπέγια!

Στον Ολυμπιακό ανήκουν από χθες ο Ντα Κόστα και ο Σεμπά, με τη διοίκηση να μη σταματά εδώ τις μεταγραφές. Οι Πειραιώτες είναι κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ της Σοσιεδάδ, Ντε Λα Μπέγια! 

Κι όμως οι μεταγραφές δεν σταματούν για τον Ολυμπιακό! Οι Πειραιώτες, ύστερα από την απόκτηση του Ντα Κόστα και του Σεμπά, ετοιμάζονται για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ τους, με την απόκτηση του Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια. 

Πρόκειται για τον 30χρονο αριστερό μπακ της Σοσιεδάδ για τον οποίο – σύμφωνα με τη SportDay - έχουν καταθέσει πρόταση στον μάνατζέρ του, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τον Ντέιβιντ Μόγιες και εκείνος δεν είναι αρνητικός για την παραχώρησή του. 

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του Ισπανού για συμβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας, με τις ετήσιες απολαβές του να μην ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ. 

Το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν και οι δύο σύλλογοι μεταξύ τους, αφού ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του. Ο Ντε Λα Μπέγια είναι καθαρός φουλ-μπακ, ένας ακραίος αμυντικός που μπορεί να παίξει όλη τη γραμμή, αλλά έχει και τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως στόπερ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται είναι ανεξάρτητη από το μέλλον του Αρτούρ Μαζουακού για τον οποίο είναι γνωστό το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγου. 

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να έχουν έτοιμη λύση σε περίπτωση που αποχωρήσει τελικά ο Γάλλος και να μην ψάξουν την τελευταία στιγμή για τον αντικαταστάτη του. Έτσι ο Ολυμπιακός θα έχει δύο αξιόπιστους αριστερούς μπακ, οι οποίοι θα μπορέσουν να προσφέρουν λύσεις στον Μάρκο Σίλβα.