Βαθμολογία

«Θα πάει στη Ρεάλ ο Ντε Χέα»!

Έστω και αν κάτι τέτοιο γίνει την τελευταία στιγμή, ο γνωστός ρεπόρτερ του «Sky Sports», Γκιγιέμ Μπαλάγκ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Νταβίντ Ντε Χέα θα μετακομίσει εν τέλει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ! Δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Νταβίντ Ντε Χέα, αν βγουν αληθινές οι προβλέψεις του Γκιγιέμ Μπαλάγκ.

Ο ρεπόρτερ του «Sky Sports», ειδικός σε μεταγραφικά ζητήματα εξ Ισπανίας, τονίζει πως η μεταγραφή του νεαρού κίπερ στη Ρεάλ Μαδρίτης θα πραγματοποιηθεί, έστω και αν αυτό γίνει το τελευταίο λεπτό της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα πάντα με τον Μπαλάγκ, ο Ζόρζε Μέντες, ατζέντης του Ισπανού κίπερ, έχει διαβεβαιώσει τον πελάτη του ότι οι «μερένχες» θα επιστρέψουν με νέα πρόταση, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλέον αποδεχθεί ότι ο παίκτης δεν θέλει να παίξει για εκείνη.

Η «Βασσίλισα» προσπάθησε να «θολώσει τα νερά» με την απόκτηση του Κίκο Κασίγια, ωστόσο ο Ντε Χεά εξακολουθεί να αποτελεί τον Νο1 στόχο της. Ο Κέιλορ Νάβας πιθανότατα θα πωληθεί.