Βαθμολογία

«Εμπόδια» για Οταμέντι στη Σίτι!

Η απροθυμία της Μάντσεστερ Σίτι να παραχωρήσει τον Ελιακίμ Μανγκαλά ως δανεικό στη Βαλένθια για έναν χρόνο, ώστε να προχωρήσει με τη σειρά της στην απόκτηση του Νικολάς Οταμέντι από τις «νυχτερίδες», δείχνει να έχουν βάλει «φρένο» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αργεντινού στόπερ. Σοβαρό θέμα έχει δημιουργηθεί αναφορικά με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νικολάς Οταμέντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Την ώρα που ο παίκτης βρίσκεται στο Μάντσεστερ περιμένοντας τη συμφωνία των δύο συλλόγων, οι «πολίτες» φέρεται να θέλουν την τελευταία στιγμή να αλλάξουν τους όρους του επερχόμενου «deal». Συγκεκριμένα, η Σίτι προσέφερε 28 εκ. λίρες και τον Ελιακίμ Μανγκαλά δανεικό για έναν χρόνο, για να κάνει δικό της τον Αργεντινό, πρόταση, που έγινε αποδεκτή από τη Βαλένθια.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ωστόσο, εμφανίζεται πλέον απρόθυμη να προβεί στον δανεισμό του Μανγκαλά, την ώρα που οι «νυχτερίδες» αυτόματα αξιώνουν περισσότερα χρήματα για τον παίκτη. Όλα πλέον βρίσκονται στον «αέρα» και αναμένουμε τις εξελίξεις επί του θέματος.