Βαθμολογία

«Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο προετοιμασμένος για ένα ματς»

Κλειδί για την σπουδαία νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της πρωταθλήτριας Τσέλσι ήταν η προετοιμασία για το παιχνίδι σύμφωνα με τον Βενσάν Κομπανί, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του εξουδετέρωσε τους «μπλε» σε ό,τι και αν προσπάθησαν.

«Ποτέ δεν είχα νιώσει τόσο προετοιμασμένος για ένα παιχνίδι όπως σ' αυτό. Μπορούσατε να το δείτε κι εσείς. Στήναμε παγίδες σε όλο το γήπεδο και είχαμε σχεδιάσει τα πάντα τέλεια για να τους αντιμετωπίσουμε. Αυτό είναι το πλεονέκτημα του να παίζεις μόνο ένα παιχνίδι την εβδομάδα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εάν πρέπει να συγχαρώ την ομάδα για ένα πράγμα, αυτό ήταν η οργάνωση για το παιχνίδι. Δεν υπήρχε κάτι που να δοκίμασε η Τσέλσι και να μην ξέραμε πως να το αντιμετωπίσουμε.

Δεν περιμένω να συνεχίσω να σκοράρω για πολύ ακόμη, αλλά αυτό που με κάνει χαρούμενο κυρίως είναι πως έχουμε κρατήσει απαραβίαστη την εστία μας και στα δύο παιχνίδια. Εάν είμαι ο τοπ σκόρερ της ομάδας για πολύ καιρό πάει να πει πως έχουμε πρόβλημα. Θέλω από τον Αγουέρο να αρχίσει να σκοράρει και πάλι, σύντομα, και να είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ για ακόμη μία σεζόν» δήλωσε.