Βαθμολογία

Τα βρήκαν Ανόρθωση-Ολυμπιακός για Μαρτίνες

Σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό ήρθε η Ανόρθωση για την απόκτηση του Νίκολας Μαρτίνες, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Κύπρο για την υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. 

Ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκολας Μαρτίνες, αφού – σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες από την Κύπρο – συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. 

Μάλιστα, στη Μεγαλόνησο υποστηρίζουν ότι σήμαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης έπαιξε και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήθελε να βρει μία ομάδα που θα έχει δεδομένα χρόνο συμμετοχής και θα μπορέσει να επιστρέψει καλύτερος την επόμενη σεζόν στους Πειραιώτες. 

Όπως γράφει το κυπριακό «Goal», ήδη έχουν πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και απομένει το τυπικό μέρος για την ανακοίνωση της μεταγραφής. 

Όσον αφορά το κόστος του δανεισμού, η «κυρία» του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι υποχρεωμένη να καταβάλει το ποσό των 200.000 ευρώ στους νταμπλούχους Ελλάδας και το υπόλοιπο συμβόλαιο του Αργεντινού επιτελικού μέσου, θα πληρώνει ο Ολυμπιακός.